Гледајте анонимно приказни на Инстаграм и преземете

Без да се регистрирате и најавите на сметка на Инстаграм - 100% анонимни - никој никогаш нема да знае дека сте гледале или преземале приказни и фотографии Не можете да гледате приказни и фотографии од приватен профил, само јавни профили

Внесете корисничко име

анонимно

Услугата InstaStories.watch (InstaStories, Insta Stories ru) ви овозможува анонимно да гледате приказни на Инстаграм и да преземате приказна, приказна, објава, IGTV, сите фотографии и видеа на кој било корисник на Инстаграм преку Интернет без да се регистрирате и најавите на вашата сметка на мобилен телефон и компјутер

Карактеристики на услугата InstaStories.watch:

 • онлајн прегледување приказни (приказни) и публикации (објави) на која било отворена сметка на Инстаграм анонимно
 • способност за преземање на која било приказна, архива на приказни, објавување - видео, фотографии на Инстаграм профил на компјутер или iPhone, телефон со Android
 • можност за гледање и преземање IGTV и пренос во живо од Инстаграм на кој било корисник
 • брзо и удобно веб -преглед на Интернет преку Интернет (Прегледувач на Инстаграм) во прелистувачот
 • нема потреба да имате сметка на Инстаграм или да сте најавени
 • ние не ги чуваме вашите кориснички податоци. 100% анонимност - корисник на Инстаграм никогаш нема да знае дека сте ги гледале неговите приказни
 • видете сметки на кој било јазик во светот

Најчесто поставувани прашања: Како да гледате приказни, видеа, фотографии и преноси (преноси во живо) на некој друг Инстаграм користејќи InstaStories.watch?

 • Копирајте ја врската или името на профилот на Инстаграм што сакате да ги прегледате анонимно (На пример, cristiano, @cristiano или Instagram.com/cristiano/)
 • Вметнете InstaStories.watch погоре во лентата за пребарување на страницата и притиснете го копчето за пребарување или Внесете.
 • Одете на страницата: https://InstaStories.watch/mk/cristiano/, каде што можете да ги видите сите информации за јавниот профил: име и фотографија на профил на Инстаграм, број на претплатници и претплати, биографија, анонимно гледање приказни во инкогнито режим, преноси во живо и публикации (фотографии и видеа со описи).
 • За да преземете приказна од туѓа сметка на Инста или публикација (објава) - прво отворете ја публикацијата или приказната (го отвора целиот прозорец). На врвот има копче \ "Преземи " на избраниот јазик. Кога ќе кликнете на копчето, автоматски се презема на компјутер (видеото и фотографиите се зачувуваат во папката Преземања) и телефонот - преземената содржина се појавува во папката Преземања и Галеријата на iPhone или Андроид.

ЧПП

 • Што е прегледувач на приказни на Инстаграм?

  Прегледувачот на приказни на Инстаграм InstaStories.watch е веб-платформа која ви овозможува да гледате и преземате приказни на Инстаграм без да бидете откриени. Нашата платформа ви овозможува да преземате и зачувувате приказни на Инстаграм за јавни сметки, дури и по истекот на рокот од 24 часа.
 • Дали InstaStories.watch е бесплатен за користење

  Да, нашата платформа е потполно бесплатна за користење. Не треба да плаќате ништо за да ги гледате или преземате приказните на Инстаграм.
 • Дали треба да создадам сметка за да користам InstaStories.watch?

  Не, не треба да креирате сметка за да ја користите нашата платформа. Можете едноставно да ја посетите нашата веб-страница и веднаш да започнете да прелистувате приказни на Инстаграм.
 • Можам ли анонимно да ги гледам приказните на Инстаграм?

  Да, можете анонимно да ги гледате приказните на Инстаграм користејќи InstaStories.watch. Нашата платформа не бара од вас да се најавите или да давате какви било лични информации.
 • Дали можам да гледам приказни на Инстаграм од приватни сметки?

  Не, можете да гледате приказни на Инстаграм само од јавни сметки. Нашата платформа не поддржува преземање приказни од приватни сметки.
 • Дали е легално да се користи Insta Story прегледувач?

  Легално е да се гледаат приказни на Инстаграм на InstaStories.watch се додека приказните се од јавни сметки. Правата на фотографиите на Инстаграм им припаѓаат на нивните сопственици, т.е. на корисниците кои објавиле ги на нивните сметки на социјалната мрежа Инстаграм

Авторски права © 2023 InstaStories.watch Сите права се задржани. Ние не сме поврзани со Инстаграм и не чуваме податоци за корисникот на Инстаграм на серверот. Сите права им припаѓаат на нивните соодветни сопственици.

Ukraine, Kyiv, Sholudenka St, 3, Kyiv, 04116, 402 office. Email [email protected] Tel: +38(044)203202