Профилна фотографија aminata_makoma_lacongolia

Гледајте приказни, преземајте фотографии и видеа aminata_makoma_lacongolia на Инстаграм

  • 8,758 публикации
  • 173,971 претплатници
  • 1,014 претплати

Aminata Makoma LaCongolia

PR de la @family_fally_ipupa_nsimba, CEO @tokooossement_votre_by_almcla Tokooosseuse d'EL PROFA 👑 🦅 @fallyipupa01 ,CM ,Marktg

https://fallyipupa.lnk.to/seyo

  • Публикации

  • IGTV (во живо)