Преземете Определување Инстаграм

Истакнува Инстаграм преземач InstaStories.watch е бесплатен сајт за анонимно преземање на главните моменти од апликацијата Instagram.

Можете да ги зачувате сите моменти од Instagram директно на вашиот компјутер или мобилен телефон без да се регистрирате или креирате лажна сметка.

Внесете корисничко име

Внесете го името на профилот во линијата погоре. Можни формати:

 • Корисничко име
 • @корисничко име
 • https://www.Instagram.com/username/

InstaStories.watch е онлајн услуга која ви овозможува анонимно да преземате најважни моменти од Instagram бесплатно без регистрација

Особености InstaStories.watch :

 • Преземете ги главните моменти на Инстаграм преку Интернет
 • Преземете какви било приказни од тековниот профил на Instagram на вашиот компјутер или мобилен (iPhone, Android)
 • Преземете ги главните моменти на IG и преносите во живо (IGTV) од Instagram на кој било корисник
 • Неограничено зачувување на IG-нагласи - без ограничување за прикачување видео
 • Не треба да имате сметка на Инстаграм или да се најавите за да ги преземете главните моменти на Инстаграм
 • 100% анонимност - корисникот на Инстаграм никогаш нема да знае дека сте ги зачувале или преземале нивните приказни во живо
 • Алатка за преземање повеќејазични моменти за Instagram - изберете го претпочитаниот јазик

Како да преземате моменти на Инстаграм преку Интернет?

 • Копирајте ја врската или името на профилот на Инстаграм чии вистински приказни сакате да ги преземете (на пример Cristiano, @cristiano, https://www.instagram.com/cristiano/)
 • Вметнете ја врската или насловот во лентата за пребарување на страницата и притиснете Search или Enter.
 • Страницата ќе се отвори https://instastories.watch/mk/cristiano/ , каде што можете да ги прегледате сите информации за јавниот профил и да преземате најважни моменти.
 • За да преземете најважни моменти од јавна или приватна сметка на Инстаграм, прво отворете Определување (ќе се отвори скокачки прозорец). На врвот е копче Преземи на јазикот по ваш избор. Кога ќе кликнете на копчето, тој автоматски ќе се преземе на вашиот компјутер (нагласените точки се зачувани во папката Преземања) и телефонот - преземената содржина ќе се појави во папката Преземања и галеријата на iPhone или Android.