Преземи од Инстаграм

Алатка за поставување на Инстаграм е бесплатна веб-страница за анонимно преземање на Instagram rils.

Можете да заштедите било кој од Instagram без регистрација, без создавање лажна сметка, директно на вашиот компјутер или телефон.

Внесете корисничко име

Внесете го името на профилот во линијата погоре. Можни формати:

 • Корисничко име
 • @Корисничко име
 • https://www.Instagram.com/username/

е онлајн услуга која ви овозможува бесплатно преземање на макари од Instagram без регистрација.

Особености :

 • Преземете Инстаграм онлајн
 • Преземете кој било Инстаграм профил на вашиот компјутер или iPhone, телефон со Android
 • Преземи IG и пренос во живо од Instagram на кој било корисник со квалитет WebP 1080p
 • IG неограничено преземање - нема ограничувања за преземање од Instagram
 • Нема потреба да имате сметка на Инстаграм или да се најавите за да го користите поставувањето на Инста
 • 100% анонимност - корисникот на Инстаграм никогаш нема да знае дека сте зачувале или преземале видео од
 • Повеќејазичен преземач за Instagram - изберете го саканиот јазик

Како да преземете од Инстаграм?

 • Копирајте ја врската или името на профилот на Instagram чии рил сакате да го преземете (на пример,
 • Залепете ја врската или името во полето за пребарување на страницата и кликнете на пребарување или внесете.
 • Страница се отвора каде што можете да ги видите сите јавни профили и да прикачувате информации.
 • За да ја преземете од јавна или приватна сметка на Инстаграм (отвора скокачки прозорец). Има копче Преземи на врвот на вашиот јазик. Кога ќе кликнете на копчето, тој автоматски се презема на вашиот компјутер (ролни се зачувани во папката за преземања) и телефонот - преземената содржина се појавува во папката за преземања и во галеријата на iPhone или Android