Преземете видео од Инстаграм

Алатка за преземање видео на Instagram InstaStories.watch е бесплатна веб-локација за преземање видеа анонимно од апликацијата Instagram.

Можете да преземете кое било видео на Инстаграм без да се регистрирате или да креирате лажна сметка.

Внесете корисничко име

Внесете го името на профилот во линијата погоре. Можни формати:

 • Корисничко име
 • @Корисничко име
 • https://www.Instagram.com/username/

InstaStories.watch е онлајн услуга која ви овозможува анонимно да преземате видеа од Instagram бесплатно и без регистрација.

Предности InstaStories.watch :

 • Преземете видео од Инстаграм онлајн
 • Преземете кое било видео од профилот на Instagram на вашиот компјутер или мобилен телефон (iPhone, Android)
 • Преземете од Instagram видео на кој било корисник
 • Неограничен симнувач на видео на Instagram - нема ограничување за зачувување видео
 • Нема потреба да имате сметка на Инстаграм или да се најавите за да преземате видеа од Инстаграм
 • 100% анонимност - корисникот на Инстаграм никогаш нема да знае дека сте го зачувале или преземале неговото видео
 • Повеќејазичен преземач на видео на Инстаграм - изберете го претпочитаниот јазик

Како да преземете видео од Инстаграм?

 • Копирајте ја врската или името на профилот на Инстаграм чие видео сакате да го преземете (на пример, Cristiano, @cristiano, https://www.instagram.com/cristiano/)
 • Вметнете ја врската или името во полето за пребарување на страницата и кликнете на пребарување.
 • Страница https://instastories.watch/mk/cristiano/ се отвора каде што можете да ги видите сите информации за јавниот профил и да го преземете видеото.
 • За да преземете видео од јавна или приватна сметка на Инстаграм, кликнете на видеото (се отвора скокачки прозорец). На горниот дел од прозорецот има копче за преземање. Кога ќе кликнете на копчето, видеата автоматски се преземаат на вашиот компјутер (видеата се зачувуваат во папката за преземања) и телефонот - преземената содржина се појавува во папката за преземања и галеријата на iPhone или Android