Shikoni Anonime Tregime dhe Shkarkoni në Instagram

Pa u regjistruar dhe regjistruar në një llogari në Instagram - 100% Anonim - askush nuk do ta dijë që ju keni shikuar ose shkarkuar histori dhe fotografi Ju nuk mund të shikoni histori dhe fotografi të një profili privat, vetëm profile publike

Futni emrin e përdoruesit

Anonimisht

Shërbimi InstaStories.watch (InstaStories, Insta Stories ru) ju lejon të shikoni historitë në Instagram në mënyrë anonime dhe të shkarkoni një histori, histori, postim, IGTV, të gjitha fotot dhe videot e çdo përdoruesi të Instagram në internet pa u regjistruar dhe regjistruar në llogarinë tuaj në një celular dhe kompjuter

Karakteristikat e shërbimit InstaStories.watch:

 • shikimi në internet i tregimeve (tregimeve) dhe publikimeve (postimeve) të çdo llogarie të hapur në Instagram në mënyrë anonime
 • aftësia për të shkarkuar çdo histori, arkivën e tregimeve, publikimin - video, fotot e profilit të Instagram në një kompjuter ose iPhone, telefon Android
 • aftësia për të parë dhe shkarkuar IGTV dhe transmetim të drejtpërdrejtë nga Instagram të çdo përdoruesi
 • shikimi i shpejtë dhe i përshtatshëm i uebit i Instagram -it (Shikuesi i Instagram) në shfletuesin
 • nuk ka nevojë të keni një llogari në Instagram ose të regjistroheni
 • ne nuk i ruajmë të dhënat tuaja të përdoruesit. Anonimitet 100% - një përdorues i Instagram nuk do ta dijë kurrë se i keni shikuar historitë e tij
 • shikoni llogaritë në çdo gjuhë të botës

Si të shikoni histori, video, fotografi dhe transmetime (transmetime të drejtpërdrejta) të Instagramit të dikujt tjetër duke përdorur InstaStories.watch?

 • Kopjoni lidhjen ose emrin e profilit në Instagram që dëshironi të shihni në mënyrë anonime (Për shembull, cristiano, @cristiano ose Instagram.com/cristiano/)
 • Fut InstaStories.watch më lart në shiritin e kërkimit të sajtit dhe shtyp butonin Search ose Enter.
 • Ju çoni në faqen: https://InstaStories.watch/sq/cristiano/, ku mund të shihni të gjitha informacionet e profilit publik: emri dhe fotografia e profilit të Instagram, numri i abonentëve dhe abonimeve, biografia, shikoni histori në mënyrë anonime në modalitetin inkonjito, transmetime dhe publikime të drejtpërdrejta (foto dhe video me përshkrime).
 • Për të shkarkuar një histori nga llogaria Insta e dikujt tjetër ose një botim (postim) - së pari hapni botimin ose historinë (hap dritaren e plotë). Në krye ka një buton \ "Shkarkim " në gjuhën tuaj të zgjedhur. Kur klikoni në butonin, ai shkarkohet automatikisht në PC (video dhe fotot ruhen në dosjen Shkarkimet) dhe telefoni - përmbajtja e shkarkuar shfaqet në dosjen Shkarkimet dhe Galerinë e iPhone ose Android.

FAQ

 • Çfarë është shikuesi i historive në Instagram?

  Shikuesi i historive në Instagram InstaStories.watch është një platformë e bazuar në ueb që ju lejon të shikoni dhe shkarkoni historitë e Instagram pa u zbuluar. Platforma jonë ju lejon të shkarkoni dhe ruani historitë e Instagram të llogarive publike, edhe pasi të ketë skaduar afati 24 orësh.
 • A është InstaStories.watch falas për t'u përdorur

  Po, platforma jonë është plotësisht e lirë për t'u përdorur. Nuk keni nevojë të paguani asgjë për të parë ose shkarkuar histori në Instagram.
 • A duhet të krijoj një llogari për të përdorur InstaStories.watch?

  Jo, nuk keni nevojë të krijoni një llogari për të përdorur platformën tonë. Ju thjesht mund të vizitoni faqen tonë të internetit dhe të filloni të shfletoni tregimet në Instagram menjëherë.
 • A mund t'i shikoj historitë në Instagram në mënyrë anonime?

  Po, ju mund t'i shikoni historitë në Instagram në mënyrë anonime duke përdorur InstaStories.watch. Platforma jonë nuk kërkon që ju të identifikoheni ose të jepni ndonjë informacion personal.
 • A mund t'i shikoj historitë në Instagram nga llogaritë private?

  Jo, ju mund të shikoni historitë në Instagram vetëm nga llogaritë publike. Platforma jonë nuk mbështet shkarkimin e historive nga llogaritë private.
 • A është e ligjshme përdorimi i shikuesit të Insta Story?

  Është e ligjshme të shikosh histori në Instagram në InstaStories.watch për sa kohë që historitë janë nga llogaritë publike. Të drejtat për fotografitë në Instagram u takojnë pronarëve të tyre, d.m.th., përdoruesve që kanë publikuar ata në llogaritë e tyre në rrjetin social Instagram.

E drejta e autorit © 2023 InstaStories.watch Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ne nuk jemi të lidhur me Instagram dhe nuk i ruajmë të dhënat e përdoruesve të Instagram në server. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre përkatës.

Ukraine, Kyiv, Sholudenka St, 3, Kyiv, 04116, 402 office. Email [email protected] Tel: +38(044)203202