Foto e profilit _andreafazzini_

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video _andreafazzini_ në Instagram

  • 642 publikime
  • 738 abonentë
  • 1,618 abonimet

Andrea Fazzini

•1995• •Ascoli Piceno• 🇮🇹•CTF• Pharmacist •👨‍🔬•Nutritionist student• 🥦🏋🏻‍♂️•Healthy life, Music, Travel, Photography• 📷