Foto e profilit _giuliascordia

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video _giuliascordia në Instagram

  • 377 publikime
  • 1,169 abonentë
  • 1,668 abonimet

Giulia Scordìa

ᴛʀᴜsᴛ ᴛʜᴇ ᴘʀᴏᴄᴇss ᴀɴᴅ ғʟᴏᴡ ᴡɪᴛʜ ɪᴛ📍Santa Marinella 👩‍🎓 Scienze ambientali 💁🏻‍♀️ 1997 🎾 Tennis player 🎹 Music addicted 💻 TV Series

https://www.facebook.com/giulia.scordia