Foto e profilit ale_brancatoo

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video ale_brancatoo në Instagram

  • 213 publikime
  • 13,000 abonentë
  • 1,138 abonimet

Alessandro Alfonso Brancato

Italian Paralympic Athlete 🇮🇹5th Tokyo2020🇯🇵World Record holder 500m🎖European Champion 🥇Bronze Medal Wrch🥉ItaSportAwards🥇@proteikaofficial