Foto e profilit amandasgobbi

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video amandasgobbi në Instagram

  • 18 publikime
  • 1,060 abonentë
  • 720 abonimet

Amanda Sgobbi

🎓 Psicóloga🎓 Gestora de RH🐶 Mãe Pet do Banguela📚 MBA Gestão de Pessoas • USP💙 HR Business Partner @vittaresidencial