Foto e profilit anette_idaurora

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video anette_idaurora në Instagram

  • 49 publikime
  • 1,183 abonentë
  • 566 abonimet

Anette Laakso

🤍 Finland, 21🤍 Sc Anette_iida 🤍 Bachelor of Beauty and Cosmetics student 👩🏽‍🔬💄