Foto e profilit angelobruno21

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video angelobruno21 në Instagram

  • 60 publikime
  • 902 abonentë
  • 697 abonimet

Angelo Bruno

•Laurea in Giurisprudenza 🎓 •Trainee Lawyer 💼 •Studio Legale Gierrelex ⚖️

Kjo është një llogari e mbyllur në Instagram. Për të parë historitë, fotografitë dhe publikimet e llogarisë tuaj, duhet të regjistroheni në të duke përdorur llogarinë tuaj në Instagram.