Foto e profilit anyelarimedzo

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video anyelarimedzo në Instagram

  • 37 publikime
  • 656 abonentë
  • 506 abonimet

Aleyna Özdemir

-Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Öğretmenliği-Müzik Öğretmeni @dusunurkoleji_bartin