Foto e profilit aroundtheturkey

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video aroundtheturkey në Instagram

  • 92 publikime
  • 226 abonentë
  • 75 abonimet

Yasin Telli / Faces & Places

Ara sıra gezer, fotoğraf çeker, kedi sever, rakı içer...