Foto e profilit artyom.karapet.yan

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video artyom.karapet.yan në Instagram

  • 520 publikime
  • 1,944 abonentë
  • 249 abonimet

Artyom Karapetyan

Journalist, News anchor, Event host, Presenter, Producer. For cooperation and business write PM