Foto e profilit barbaratakesapic

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video barbaratakesapic në Instagram

  • 426 publikime
  • 316 abonentë
  • 398 abonimet

barbaratakesapic

Naturalist by passion and by profession. “If one truly loves nature one finds beauty everywhere” Vincent van Gogh