Foto e profilit barcaglobe

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video barcaglobe në Instagram

  • 1,415 publikime
  • 16,895 abonentë
  • 559 abonimet

𝗕𝗮𝗿𝗰𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗲™ 🌐

❗Follow Me For Latest News, Stats, Transfers, Updates & Reels!🤩 Daily #Barça Content!👌 For Culers From All Around The World 💙❤👇 𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗠𝘆 𝗧𝗶𝗸 𝗧𝗼𝗸 👇

https://vm.tiktok.com/ZSd1T5eVj/