Foto e profilit caterinaallegra

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video caterinaallegra në Instagram

  • 276 publikime
  • 17,398 abonentë
  • 1,870 abonimet

Caterina Allegra Spena 🥀

🎓Graduated in “Communication Science” @unisobna Company Owner @clayton_italia

https://www.claytonitalia.com/it/?gclid=Cj0KCQiA88X_BRDUARIsACVMYD8oRjqNhQVNoxY0xx7oKZNwY2NnyDYRXTqZutKlh45kRsTaacCPGCkaAo42EALw_wcB

Kjo është një llogari e mbyllur në Instagram. Për të parë historitë, fotografitë dhe publikimet e llogarisë tuaj, duhet të regjistroheni në të duke përdorur llogarinë tuaj në Instagram.