Foto e profilit cinziazaccagni

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video cinziazaccagni në Instagram

  • 689 publikime
  • 1,879 abonentë
  • 871 abonimet

𝐂𝐢𝐧𝐳𝐢𝐚 𝐙𝐚𝐜𝐜𝐚𝐠𝐧𝐢 ⋆

👤 1991 |📍Milan, Italy🔸 Marketing & Communication🔸 Social Media🔸 Graphic & Web Design💻 Work at @tciomilano 💙___♡ #Travel 𝕒𝕕𝕕𝕚𝕔𝕥𝕖𝕕 | ♡ #Rome 𝕝𝕠𝕧𝕖𝕣

Kjo është një llogari e mbyllur në Instagram. Për të parë historitë, fotografitë dhe publikimet e llogarisë tuaj, duhet të regjistroheni në të duke përdorur llogarinë tuaj në Instagram.