Foto e profilit ebeatrice__

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video ebeatrice__ në Instagram

  • 154 publikime
  • 1,624 abonentë
  • 774 abonimet

BTR.

🩺Medical student, 3/6.📍Based in Iași, România.•Half Romanian, Half Italian•