Foto e profilit emile_10_

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video emile_10_ në Instagram

  • 85 publikime
  • 446 abonentë
  • 447 abonimet

Émile

Architecture student, ENSASE. M1L'architecture c'est philosopher dans la matière La philosophie c'est architecturer de la pensé@1day1dose◢ ◤ ◢ ◤