Foto e profilit eubruna.alves

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video eubruna.alves në Instagram

  • 41 publikime
  • 1,656 abonentë
  • 1,064 abonimet

𝑩𝒓𝒖𝒏𝒂 🏳️‍🌈

•1998 ♀️•𝐴𝑛𝑑 𝑡ℎ𝑎𝑡'𝑠 𝑤ℎ𝑦 𝑖𝑡'𝑠 𝑠𝑜 ℎ𝑎𝑟𝑑 𝑡𝑜 𝑙𝑒𝑎𝑣𝑒…💍❤️•♒🌈🧿•𝐴𝑟𝑐𝑜-𝑃𝐸 🌵 𝑂 𝑓𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜 é 𝑖𝑛𝑐𝑒𝑟𝑡𝑜 𝑒 𝑜 𝑓𝑖𝑚 𝑒𝑠𝑡á 𝑠𝑒𝑚𝑝𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑡𝑜!