Foto e profilit francesco_battaglia94

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video francesco_battaglia94 në Instagram

  • 858 publikime
  • 4,356 abonentë
  • 704 abonimet

𝓕𝓻𝓪𝓷𝓬𝓮𝓼𝓬𝓸 𝓑𝓪𝓽𝓽𝓪𝓰𝓵𝓲𝓪🥂

•Aversa, Italy 📍 • 27 years old 🇮🇹• 拘リ• i love music 🎶 Welcome to my blog 🙋🏻‍♂️

https://vm.tiktok.com/ZSfGVVPE/