Foto e profilit giuliansaloni

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video giuliansaloni në Instagram

  • 114 publikime
  • 1,197 abonentë
  • 530 abonimet

Giuliana Ansaloni

📍 Bergamo, Italy📚 Corporate Communication & Public Relations 🎾🌸🐚♋️🥂