Foto e profilit greta.effe

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video greta.effe në Instagram

  • 155 publikime
  • 930 abonentë
  • 1,179 abonimet

𝗚𝗥𝗘𝗧𝗔 𝗘𝗙𝗙𝗘

💫We all need stories. 🇫🇷 Co-founder @les.mogi📩 greta.faini@gmail.com

https://www.lesmogi.com/