Foto e profilit gulsah.palaa

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video gulsah.palaa në Instagram

  • 73 publikime
  • 318 abonentë
  • 496 abonimet

Gülşah Pala

Marmara Üniversitesi 💜Tarih Öğretmeni