Shkarko Pikat kryesore në Instagram

Thekson Shkarkuesin e Instagramit InstaStories.watch është një faqe falas për të shkarkuar në mënyrë anonime pikat kryesore nga aplikacioni Instagram.

Mund të ruani të gjitha pikat kryesore nga Instagram direkt në kompjuterin ose telefonin tuaj celular pa u regjistruar ose krijuar një llogari të rreme.

Futni emrin e përdoruesit

Futni emrin e profilit në rreshtin e mësipërm. Format e mundshme:

 • Emri i përdoruesit
 • @emri i përdoruesit
 • https://www.Instagram.com/username/

InstaStories.watch është një shërbim online që ju lejon të shkarkoni në mënyrë anonime pikat kryesore nga Instagram falas pa regjistrim

Veçoritë InstaStories.watch :

 • Shkarkoni pikat kryesore të Instagramit në internet
 • Shkarkoni çdo histori nga profili aktual i Instagramit në kompjuterin ose celularin tuaj (iPhone, Android)
 • Shkarkoni pikat kryesore të IG dhe transmetimet e drejtpërdrejta (IGTV) nga Instagrami i çdo përdoruesi
 • Ruajtja e pakufizuar e pikave kryesore të IG - pa kufi për ngarkimin e videos
 • Ju nuk keni nevojë të keni një llogari në Instagram ose të identifikoheni për të shkarkuar pikat kryesore të Instagram
 • 100% anonimitet - një përdorues i Instagramit nuk do ta dijë kurrë që ju i keni ruajtur ose shkarkuar historitë e tij të drejtpërdrejta
 • Mjeti i shkarkimit të pikave kryesore shumëgjuhëshe për Instagram - zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar

Si të shkarkoni pikat kryesore të Instagramit në internet?

 • Kopjoni lidhjen ose emrin e profilit në Instagram, historitë aktuale të të cilit dëshironi të shkarkoni (për shembull Cristiano, @cristiano, https://www.instagram.com/cristiano/)
 • Ngjitni lidhjen ose titullin në shiritin e kërkimit të sajtit dhe shtypni Search ose Enter.
 • Faqja do të hapet https://instastories.watch/sq/cristiano/ , ku mund të shikoni të gjitha informacionet e profilit publik dhe të shkarkoni pikat kryesore.
 • Për të shkarkuar pikat kryesore nga një llogari publike ose private në Instagram, fillimisht hapni Pikat kryesore (do të hapet një dritare kërcyese). Në krye është një buton Shkarko në gjuhën e zgjedhjes suaj. Kur klikoni në butonin, ai do të shkarkohet automatikisht në kompjuterin tuaj (pikat kryesore ruhen në dosjen Shkarkime) dhe në telefon - përmbajtja e shkarkuar do të shfaqet në dosjen Shkarkime dhe në galerinë e iPhone ose Android.