Foto e profilit ilcuoreinsalamoia_

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video ilcuoreinsalamoia_ në Instagram

  • 472 publikime
  • 1,028 abonentë
  • 998 abonimet

Simona Murante (Lune)

📍Venosa-Bologna-Milan, Italy 🎓Statistics Degree. MAGES Degree.👩🏻‍💻Functional Consultant D365