Foto e profilit ima_94

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video ima_94 në Instagram

  • 13,855 publikime
  • 2,289 abonentë
  • 1,486 abonimet

Ima Assiak

Animals' lover ☮️ Half 🇮🇹 Half 🇳🇬Sometimes model 💃Sport and meditation 🧘‍♀️Partnership: @iclick_ita_2.0~photography profile @wisteria_ima94 ~📸