Foto e profilit jaquelinehgr

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video jaquelinehgr në Instagram

  • 36 publikime
  • 336 abonentë
  • 510 abonimet

ᴊ ᴀ ǫ ᴜ ᴇ ʟ ɪ ɴ ᴇ

🧁 25 y/o💍 married to @c.ashrafsaid 🇩🇪♡🇪🇬🕊 #copticchristian ♡ 05.08.2020 ✨ love creative stuff