Foto e profilit jayane_paivaof

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video jayane_paivaof në Instagram

  • 230 publikime
  • 37,309 abonentë
  • 6,976 abonimet

Jayane Paiva

Grad.Serviço social / Psicanálise Terapeuta - CRT 1201-22 - CBO: 5153/15 Gestora @comunidadesaberviver Ação social @projetovsdn @trbsvsolidario

Kjo është një llogari e mbyllur në Instagram. Për të parë historitë, fotografitë dhe publikimet e llogarisë tuaj, duhet të regjistroheni në të duke përdorur llogarinë tuaj në Instagram.