Foto e profilit k.szewczyk

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video k.szewczyk në Instagram

  • 243 publikime
  • 4,606 abonentë
  • 1,271 abonimet

𝕂𝕒𝕣𝕠𝕝𝕚𝕟𝕒 𝕄𝕒ł𝕘𝕠𝕣𝕫𝕒𝕥𝕒 𝕊𝕫𝕖𝕨𝕔𝕫𝕪𝕜

Snapchat👼🏻 k-szewczyk 🎂20.10📍Wrocław 💋💄@karolinaszewczyk_makeup

Kjo është një llogari e mbyllur në Instagram. Për të parë historitë, fotografitë dhe publikimet e llogarisë tuaj, duhet të regjistroheni në të duke përdorur llogarinë tuaj në Instagram.