Foto e profilit katarinushka04

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video katarinushka04 në Instagram

  • 193 publikime
  • 300 abonentë
  • 515 abonimet

Kate Podlesnaya

a Russian girl with a camera doing a PhD in Germany👩🏼‍🔬 • 📸 • 🧁 • 🏀 • 🏞 • 🌿• • • • • • • 🇷🇺 ➡ 🇩🇪 • • • • • • •don't take yourself so seriously 🧶