Foto e profilit kenn_sala

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video kenn_sala në Instagram

  • 13 publikime
  • 726 abonentë
  • 699 abonimet

Kenny Salazar

🇪🇦/🇵🇭 18♠️05= 𝑳 𝑰 𝑻 𝑻 𝑳 𝑬 𝒙 𝑮 𝑰 𝑨 𝑵 𝑻 𝑺 = 🏀🎖️Me expreso a través de la música 🎸🎹🎤🎧Adicto a los videojuegos 🎮😝*Ball Is Life* 🏀🏐