Foto e profilit klaudiaxsandra

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video klaudiaxsandra në Instagram

  • 215 publikime
  • 1,257 abonentë
  • 482 abonimet

Klaudia

Art historian, film photographer & Barista. Remember me through flash photography and screams.Find my art @klaudia.k.designs

https://linktr.ee/Klaudia.K.Designs