Foto e profilit l_eonov

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video l_eonov në Instagram

  • 166 publikime
  • 260 abonentë
  • 271 abonimet

Aleksandr Leonov

🏙 Saint-Petersburg✌️ 26 years old✈️ Airbus A319/320/321 type rated👨‍✈️ Airbus A330 studying 🌎 Traveling lover😉 Welcome!