Foto e profilit la_sapore_

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video la_sapore_ në Instagram

  • 596 publikime
  • 1,902 abonentë
  • 697 abonimet

La Sapore

Traditional Restaurant & Cocktail Bar 🍷🍽️-----------------------------------------Bar & Putea/New mood for traditional food/Ristorante meridionale