Foto e profilit lorenzoprando

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video lorenzoprando në Instagram

  • 24 publikime
  • 1,149 abonentë
  • 1,101 abonimet

Lorenzo Prando

•XII•XII•MM•📍Milano|Southampton🇬🇧 👨🏼‍⚕️Medicina e Chirurgia @unisr«Creativity is contagious...pass it on» A.E.

Kjo është një llogari e mbyllur në Instagram. Për të parë historitë, fotografitë dhe publikimet e llogarisë tuaj, duhet të regjistroheni në të duke përdorur llogarinë tuaj në Instagram.