Foto e profilit m_delarosaq

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video m_delarosaq në Instagram

  • 48 publikime
  • 572 abonentë
  • 702 abonimet

M. de la Rosa

Aesthetic Fitness🇨🇺🇨🇺 based in 🇨🇭🇨🇭Gym LifestylePositivity, Discipline‼️📍Zürich📍/ Switzerland♎: Libra💯 Cuba - Tierra donde naci y moriré!!!