Foto e profilit majd_alasmar_

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video majd_alasmar_ në Instagram

  • 1 publikime
  • 116 abonentë
  • 74 abonimet

majdalasmar

𝙋𝙖𝙡𝙚𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚-𝙟𝙚𝙣𝙞𝙣📍🇵🇸 ~.𝔞𝔤𝔢յճ²/⁹/²⁰⁰⁵♍️@m.m.a.j_ 𝙎𝙣𝙖𝙥𝙨𝙝𝙖𝙩👻:-majd_alasmar1علـے‘ڪفْ القـَـَـَدر نمشيـے’ۆلا’ندرٍي عنْ المڪَتۆب . . !🤍

https://tellonym.me/majd567