Foto e profilit martinaandthecity

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video martinaandthecity në Instagram

  • 377 publikime
  • 888 abonentë
  • 1,806 abonimet

MARTINA & THE CITY

SWEDISH NEW YORKER / ITALIAN SOUL / SCANDINAVIAN ROOTS Creator / Actress / Writer / Doer / Jazzlover📍New York/Rome/Stockholm/Copenhagen

https://nouw.com/martinadjerf