Foto e profilit mssilviatarquini

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video mssilviatarquini në Instagram

  • 164 publikime
  • 638 abonentë
  • 528 abonimet

SILVIA TARQUINI ☀️

🎓 Science of communication 🌻 27yo◀️▶️ dancin' in the dark🇮🇹 Rome, Italy 💻 Communication researchDo what you like, like what you do 🎈