Foto e profilit patrick.achkar

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video patrick.achkar në Instagram

  • 107 publikime
  • 1,862 abonentë
  • 1,317 abonimet

Pronouns:He/Him/HisCisgender MaleAUB/Choueifat Graduate 🎓🇱🇧/🇺🇸/🏡Abu Dhabi"Live by the sun, love by the moon"