Shkarkoni foton në Instagram

Mjeti i ngarkimit të fotografive në Instagram InstaStories.watch është një faqe interneti falas për ngarkimin anonimë të fotove nga Instagram.

Ju mund të shkarkoni çdo foto në Instagram pa regjistrim, pa krijuar një llogari false, direkt në kompjuterin ose telefonin tuaj.

Futni emrin e përdoruesit

Futni emrin e profilit në rreshtin e mësipërm. Format e mundshme:

 • Emri i përdoruesit
 • @Emri i përdoruesit
 • https://www.Instagram.com/username/

InstaStories.watch është një shërbim online që ju lejon të shkarkoni në mënyrë anonime foto nga Instagram falas dhe pa regjistrim.

Karakteristikat e Instagram Photo Downloader InstaStories.watch :

 • Mjeti ju lejon të shkarkoni foto nga Instagram
 • Shkarkoni çdo foto, foto ose foto në Instagram në PC ose iPhone, telefon Android në formatin JPEG
 • Mjeti ju lejon të shkarkoni një foto, foto ose postim nga Instagram të çdo përdoruesi
 • Shkarkues i pakufizuar i fotografive në Instagram - pa kufi për të ngarkuar foto, foto dhe postime
 • Nuk ka nevojë të keni një llogari në Instagram ose të identifikoheni për të shkarkuar fotot në Instagram
 • 100% anonimitet - një përdorues i Instagramit nuk do ta dijë kurrë që ju e keni ruajtur ose ngarkuar foton e tij
 • Ngarkues shumëgjuhësh i fotografive për Instagram - zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar

Si të shkarkoni foto nga Instagram në internet?

 • Kopjoni lidhjen ose emrin e profilit në Instagram të fotografisë që dëshironi të shkarkoni (p.sh. Cristiano, @cristiano, https://www.instagram.com/cristiano/)
 • Ngjitni lidhjen ose emrin në fushën e kërkimit të sajtit dhe klikoni në kërkim ose futni.
 • Faqja: https://instastories.watch/sq/cristiano/ hapet ku mund të shihni të gjitha informacionet e profilit publik dhe të shkarkoni një foto.
 • Për të shkarkuar një foto nga një profil publik ose privat në Insta, fillimisht klikoni mbi foto (hap një dritare pop-up). Ekziston një buton Shkarko në krye në gjuhën tuaj. Kur klikoni në butonin, ai shkarkohet automatikisht në kompjuterin tuaj (fotot ose imazhet ruhen në dosjen e shkarkimeve), për telefonin - përmbajtja e shkarkuar shfaqet në dosjen e shkarkimeve ose në galerinë e iPhone ose Android.