Foto e profilit prueserena

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video prueserena në Instagram

  • 2,266 publikime
  • 1,836 abonentë
  • 998 abonimet

Prue Serena Ficchí 💄

Makeup Artist Permanent Makeup🖊@pruemakeup Curly soul , dogs addicted ,Hopeless dreamer since 1989🖤Milan, Italy