Foto e profilit ra_ayhu

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video ra_ayhu në Instagram

  • 33 publikime
  • 391 abonentë
  • 348 abonimet

RoroAyu Ahmad

Dreaming in life, don't live in a dream🍁Informatics Enginerring💻Univesitas Tadulako 🎓