Shkarko nga Instagrami

Mjeti i ngarkimit në Instagram është një faqe interneti falas për shkarkimin anonim të rils Instagram.

Ju mund të ruani ndonjë nga Instagram pa regjistrim, pa krijuar një llogari false, direkt në kompjuterin ose telefonin tuaj.

Futni emrin e përdoruesit

Futni emrin e profilit në rreshtin e mësipërm. Format e mundshme:

 • Emri i përdoruesit
 • @Emri i përdoruesit
 • https://www.Instagram.com/username/

është një shërbim online që ju lejon të shkarkoni bobina nga Instagram falas pa regjistrim.

Veçoritë :

 • Shkarkoni Instagram online
 • Shkarkoni ndonjë Profili i Instagramit në kompjuterin tuaj ose iPhone, telefon Android
 • Shkarko IG dhe transmetim i drejtpërdrejtë nga Instagrami i çdo përdoruesi në cilësi WebP 1080p
 • IG shkarkim i pakufizuar - nuk ka kufizime për shkarkimin nga Instagram
 • Nuk ka nevojë të keni një llogari në Instagram ose të identifikoheni për të përdorur ngarkimin në Insta
 • 100% anonimitet - një përdorues i Instagramit nuk do ta dijë kurrë se ju keni ruajtur ose shkarkuar një video nga
 • Shkarkues shumëgjuhësh për Instagram - zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar

Si të shkarkoni nga Instagrami?

 • Kopjoni lidhjen ose emrin e profilit në Instagram rils të të cilit dëshironi të shkarkoni (për shembull,
 • Ngjitni lidhjen ose emrin në fushën e kërkimit të sajtit dhe klikoni në kërkim ose futni.
 • Faqe hapet ku mund të shihni të gjithë profilin publik dhe të ngarkoni informacionin.
 • Për të shkarkuar nga një llogari publike ose private në Instagram (hap një dritare kërcyese). Ekziston një buton Shkarko në krye në gjuhën tuaj. Kur klikoni mbi butonin, ai shkarkohet automatikisht në kompjuterin tuaj (mbështjelljet ruhen në dosjen e shkarkimeve) dhe në telefon - përmbajtja e shkarkuar shfaqet në dosjen e shkarkimeve dhe në galerinë e iPhone ose Android