Foto e profilit salvatore.dipaoli

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video salvatore.dipaoli në Instagram

  • 106 publikime
  • 3,263 abonentë
  • 4,325 abonimet

Salvatore Di Paoli

🎉25 📍𝐍𝐚𝐩𝐨𝐥𝐢 🏋🏻‍♂️𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 🕺🏻𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚&𝐁𝐚𝐜𝐡𝐚𝐭𝐚📩𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭