Foto e profilit sendinikaj

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video sendinikaj në Instagram

  • 355 publikime
  • 3,333 abonentë
  • 442 abonimet

ALEKSANDRA (SENDI) NIKAJ ✿

Consultant Investment Projects with EBRDImprove living standarts promoting entrepreneurshipMsc Bank SciencesFree Entrepreneurship E-book& E-course!

https://bit.ly/aleksandranikaj