Foto e profilit sgarjtattoo

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video sgarjtattoo në Instagram

  • 228 publikime
  • 15,295 abonentë
  • 4,207 abonimet

Alfonso Giancarlo

💀 🅢🅖🅐🅡🅙🅣🅐🅣🅣🅞🅞 💀 Italy 🇮🇹Studio di Tatuaggi & Piercing Info & collab. alfonsogiancarlo@iCloud.com